Prodaja

Firad

FIRAD je kompanija koja je više od 40 godina u proizvodnji dizel proizvoda za ubrizgavanje goriva . FIRAD ima širok spektar proizvoda: ulošci dizne , elementi i ventili, koji su pogodni za sve dizel motore automobila i male brodske motore . FIRAD ima veoma visok nivo kvaliteta i uživa zadovljstvo kupaca širom sveta. FIRAD filozofija je "korak napred u tehnologiji ", jer se stalno teži višem kvalitetu i poboljšanju proizvodnje.

Denso

DENSO je od 1952. specijalizovan za dizel sisteme . DENSO je čuveni proizvođač dizel sistema i komponenti. DENSO je jedna od najinovativnijih kompanija dizel sistema u svetu. 1995. godine prvi su predstavili DENSO Common Rail sistem . 2002. sa uvođenjem elektro-magnetnog DENSO injektora sa najvećim pritiskom u svetu, potvrdili su da su među najboljima. DENSO je jedan od najvećih svetskih dobavljača automobilskih rezervnih delova u automobilskoj industriji. Lako isporučujemo rezervne delove za sve vrste dizel DENSO pumpi.

Bosch

BOSCH je vodeća kompanija u razvoju dizel sistema. BOSCH-ov sektor za dizel sisteme , u kojem radi 52.000 stručnjaka za dizel tehnologije iz različitih zemalja , razvija i proizvodi tehnološka rešenja za čistiju i ekonomičniju upotrebu dizel motora. Danas, u zapadnoj evropi, svaki drugi novi putnički automobil ima ugrađen dizel motor. Kao vodeći proizvođač sistema za ubrizgavanje goriva za dizel motore na svetu, BOSCH nudi korisnicima najbolja rešenja za sve potrebe. Mi možemo da ponudimo sve vrste rezervnih delova za BOSCH dizel pumpe: elemente, ventile , uloške dizne , zaptivni materjal za stariju generaciju dizel pumpe kao i za BOSCH Common Rail pumpe nove genercije: uložak injektora , injektor komplet, zaptivni materjal pumpe ili injektora.

Seven

SEVEN Diesel ima više od 35 godina iskustva u oblasti rezervnih delova za dizel sistema za ubrizgavanje goriva. Konkretno , SEVEN Diesel proizvodi i prodaje širok asortiman rezervnih delova za popravku Common Rail injektora , Common Rail pumpi i drugih dizel pumpi i dizni . SEVEN Diesel ima sledeće proizvode: Common Rail regulacione ventile, uloške dizne, nosače dizne , elemente, ventile, električnie rezervne delove i opremu za testiranje. SEVEN Diesel ima visok nivo kvalitta.

Delphi

DELPHI je jedna od vodećih kompanija u inovacijama , dizajnu i proizvodnji dizel sistema u svetu. DELPHI Common Rail injektori i pumpe se ubrajaju u najnaprednije u svetu dizel pumpi . DELPHI injektorji su veoma raznovrsna porodica mehaničkih proizvoda, koji se koriste u svim vrstama putničkih i teretnih vozila. DELPHI ima najveći broj ugrađenih rotacionih pumpi u vozila u svetu. Naša firma nudi širok asortiman rezervnih delova za čitav niz DELPHI dizel pumpi i DELPHI injektora.

Mefin

MEFIN je kompanija, koja je osnovana 1892. MEFIN je jedan od vodećih proizvođača dizel sistema. Ima 120 godina iskustva u industrijskoj proizvodnji i 60 godina u proizvodnji dizel opreme. MEFIN je globalni proizvođač dizel sistema za ubrizgavanje goriva . MEFIN proizvodi pod licencom za BOSCH i LUCAS CAV ( DELPHI ). MEFIN -ovi proizvodi su instalirani na dizel pogon traktora , kamiona , automobila, industrijske i građevinske opreme , generatora i viljuškara . MEFIN je vodeća kompanija u oblasti dizel ubrizgavanja goriva i nedavno je ušao u prozvodnju najnovije generacije dizel sistema za ubrizgavanje goriva, Common Rail . MEFIN obuhvata veoma širok spektar proizvoda za renoviranje dizel pumpe. Na stanju imamo veliki izbor rezervnih delova: hidro glav za rotacione pumpe , kao i mnoge rezervne delove za većinu tipova dizel pumpi.

OMS

OMS Diesel je kompanija osnovana 1977. godine. OMS Diesel osnivači su već prethodno imali dosta znanja u oblasti dizel sistema za ubrizgavanje , te se OMS Diesel proizvodnja oslanja na dubokom poznavanju proizvoda i prerade tehnologije. Kompanija ima za cilj da se postigne zadovoljstvo kupaca kvalitetom i cenama OMS Diesel proizvoda. OMS Diesel proizvodi za sve tipove Common Rail dizel pumpe, injektora i rezervnih delova : zaptivni materjal , ventile, elemente, ali i za sve ostale vrste dizel pumpi.

Spaco

SPACO je kompanija koja je osnovana 1961. godine sa sedištem u Milanu, u Italiji. Specijalizovana je za proizvodnju rezervnih delova za sve vrste dizel pumpi. SPACO obuhvata veoma širok spektar proizvoda - rezervnih delova : garniture zaptivača, zaptivke , uloške dizne , elemente, ventile, elektro ventile, membrane itd. za sve vrste dizel pumpi. SPACO je sa 40 godina iskustva stekao visoko tehnološko znanje, što predstavlja kvalitet postignut u SPACO proizvodima. SPACO ima za cilj da ponudi kupcu visok kvalitet i alternativna rešenja za proizvode.

Stanadyne

Godine 1952. je STANADYNE došao na tržište, kada je revolucionarno predstavio prve rotacione pumpe za ubrizgavanje dizel goriva. Danas je STANADYNE poznat širom sveta kao jedan od vodećih dobavljača dizel sistema. STANDYNE je brzo postao lider u brzo rastućem tržištu. STANADYNE proizvodi se upotrebljavaju u poljoprivredi , građevini , proizvodnji struje-agregati, putničkih, morskih i teretnih vozila. STANADYNE nastavlja da razvija nove mogućnosti za svoje rotacione pumpe za ubrizgavanje dizel goriva i takođe razvija najnovije STANADYNE Common Rail pumpe i STANADYNE injektore.

Fratelli Bosio

FRATELLI BOSIO kompanija sa sedištem u Torinu .Od 1929. god. je prva fabrika u Italiji, koja je proizvela uloške dizne , elemente i ventile za dizel motore . FRATELLI BOSIO pokriva širok spektar proizvoda, pogodnih za sve dizel motore najvećih svetskih proizvođača. FRATELLI BOSIO-ov kvalitet se meri sa kvalitetom najboljih proizvođača u svetu.

IPM

IPM je srpska kompanija koje se bavi proizvodnjom sistema za ubrizgavanje goriva za dizel motore. IPM postoji od 1946. godine i od tad se uspešno bavi proizvodnjom do danas. IPM proizvodi: rotacione pumpe, jednocilindrične pumpe, elemente, rasteretne ventile, nosače brizgaljke, brizgaljke, napojne pumpe, prečistače goriva, cevi visokog pritiska i karburatore. IPM kompanija je od početka do danas konstantno unapređivala svoju proizvodnju i svoje proizvode.

Motorpal

MOTORPAL je čuveni proizvođač rezervnih delova za ubrizgavanje goriva za dizel motore. Začeci poslovanja datiraju iz 1946. god, kada je MOTORPAL osnovan u Češkoj Republici. MOTORPAL ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji rezervnih delova za ubrizgavanje goriva za dizel motore . U našem asortimanu možemo ponuditi uloške dizne , elemente i ventile . MOTORPAL proizvodi posebne, precizno napravljene uloške dizne , koji se sastoje od tela i igle, a tu je i širok spektar MOTORPAL ventila i MOTORPAL elemenata.

Siemens VDO

SIEMENS VDO zauzima danas u svetu jedno od vodećih mesta u proizvodnji Common Rail dizel sistema u automobilskoj industriji. SIEMENS VDO ima najviši nivo kvaliteta proizvoda u dizel sistemima: Common Rail dizel pumpe i Common Rail injektori. SIEMENS VDO ima za cilj da zadovolji svoje kupce širom sveta visokim kvalitetom proizvoda za dizel sisteme.

Sirini

SIRINI je kompanija koja je više od 65 godina na tržištu. Poseduje veliko znanje i veštinu u proizvodnji opreme i alata. SIRINI kompanija ima za cilj da se postigne potpuno zadovoljstvo kupaca . SIRINI proizvodnja se zasniva na stvaranju i projektovanju alata i opreme za remont i ispitivanje svih vrsta dizel pumpi i dizni : BOSCH , DELPHI , DENSO i SIEMENS. SIRINI daje kupcima visok kvalitet i preciznost kod obrade opreme i alata.

Yanmar

Godine 1952. je STANADYNE došao na tržište, kada je revolucionarno predstavio prve rotacione pumpe za ubrizgavanje dizel goriva. Danas je STANADYNE poznat širom sveta kao jedan od vodećih dobavljača dizel sistema. STANDYNE je brzo postao lider u brzo rastućem tržištu. STANADYNE proizvodi se upotrebljavaju u poljoprivredi , građevini , proizvodnji struje-agregati, putničkih, morskih i teretnih vozila. STANADYNE nastavlja da razvija nove mogućnosti za svoje rotacione pumpe za ubrizgavanje dizel goriva i takođe razvija najnovije STANADYNE Common Rail pumpe i STANADYNE injektore.